Címlap Hírek Friss hírek Kihelyezett konzuli fogadónap Kölnben
Kihelyezett konzuli fogadónap Kölnben Nyomtatás

Magyarország Berlini Nagykövetségének Konzuli Osztálya 2013. december 13-án kihelyezett konzuli napot tart Kölnben.

 

Ügyfélfogadási idő: 2013. december 13.: 9.00 – 18.00 óra között
Helyszín: Spätgens Weber & Partner Ügyvédi Iroda Vor den Siebenburgen 2, 50676 Köln, Gartenhaus, 4. emelet (belső udvaron keresztül)
Regisztráció:
E -mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Tel.: +49 30 203-10-225 és +49 30 203-10-107
Telefax: +49 30-229-1666
Az ügyfélfogadás előzetes regisztrációhoz kötött, kérjük, a bejelentkezésnél adják meg személyes adataikat: név, lakcím, elérhetőség (telefonszám, e-mail cím) és a kívánt ügytípust. A sikeres regisztrációról visszaigazolást küldünk.
A kihelyezett fogadónap célja az egyszerűsített honosítási eljárás keretein belüli állampolgársági kérelmek átvétele, valamint egyéb, állampolgársággal kapcsolatos ügyek intézése. Az egyszerűsített honosítási eljárással kapcsolatos előzetes tájékozódás érdekében javasoljuk http://allampolgarsag.gov.hu/ honlap áttekintését. Kérjük továbbá, hogy a honosítási kérelemhez kapcsolódó nyomtatványokat - lehetőség szerint - szíveskedjenek előre kitölteni a kitöltési segédlet segítségével. A kitöltéssel kapcsolatosan felmerülő kérdésekben munkatársaink természetesen a helyszínen is segítséget nyújtanak.
A http://www.mfa.gov.hu/kulkepviselet/DE/hu/konzuli_info/konzuli_ugyek.htm valamint a http://konzuliszolgalat.kormany.hu/ugyintezes-konzulnal weboldalak részletes információt nyújtanak a konzuli szolgálat által, illetve közreműködésével intézhető egyéb ügytípusokról.