Címlap
Kihelyezett konzuli fogadónapok Sydneyben Nyomtatás

Magyarország Canberrai Nagykövetsége 6 kihelyezett konzuli napot tart október hónapban Sydneyben. A kihelyezett konzuli napok időpontja és helyszíne:

2014. október 9. – Lengyel Főkonzulátus, Trelawney Street 10 Woollahra
2014. október 10. – Délvidéki Magyar Klub, Glendenning Road 31. Glendenning

2014. október 16. – Lengyel Főkonzulátus, Trelawney Street 10 Woollahra
2014. október 17. – Délvidéki Magyar Klub, Glendenning Road 31. Glendenning

2014. október 30. – Lengyel Főkonzulátus, Trelawney Street 10 Woollahra
2014. október 31. – Délvidéki Magyar Klub, Glendenning Road 31. Glendenning

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy az ügyfélfogadáshoz előzetes regisztráció szükséges, amelyet a Canberrai Nagykövetség konzuli osztályán a 02 6282 3226-os telefonszámon lehet megtenni.
Az egyszerűsített honosítási eljárás során történő állampolgárság-szerzéssel kapcsolatos előzetes tájékozódás érdekében javasoljuk a www.allampolgarsag.gov.hu honlap áttekintését.
A http://konzuliszolgalat.kormany.hu/ugyintezes-konzulnal weboldalak részletes információt nyújtanak a konzuli szolgálat által, illetve közreműködésével intézhető egyéb ügytípusokról.
Állampolgárság, illetve útlevél igénylése esetén a következő oldalt javasoljuk tanulmányozni: http://www.mfa.gov.hu/kulkepviselet/AU/hu/Konzuliinfo/allampolgarsag.htm
A nagykövetség oldalán a „Konzuli információk – Letölthető nyomtatványok menüpontjában pedig az ügyintézéshez szükséges összes nyomtatvány letölthető: http://www.mfa.gov.hu/kulkepviselet/AU/hu/Konzuliinfo/nyomtatvanyok.htm