Címlap
Kihelyezett konzuli napok Miamiban Nyomtatás

Magyarország Washingtoni Nagykövetsége augusztus hónapban kihelyezett konzuli napokat tart a Florida államban élő magyarság részére.

A kihelyezett konzuli napok helyszíne és időpontja:

2014. augusztus 26-28 – Miami, Florida
Helyszín: Magyar Központ Kossuth Ház
2230 NW 14th St, Miami, FL 33125

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy az ügyfélfogadáshoz előzetes regisztráció szükséges, amelyet a Washingtoni Nagykövetség konzuli osztályán a 202 362 6730 telefonszámon lehet megtenni. A kihelyezett fogadónapok elsődleges célkitűzése az egyszerűsített honosítási eljárási kérelmek átvétele, illetőleg egyéb állampolgársággal kapcsolatos ügyek ügyintézése. Célunk, hogy minden érdeklődő számára elérhetővé váljon az állampolgárság kérvényezése vagy fennállásának igazolása, valamint az állampolgársági ügyekhez kapcsolódó anyakönyvezési és útlevél ügyek intézése.
Az egyszerűsített honosítási eljárás során történő állampolgárság szerzéssel kapcsolatos előzetes tájékozódás érdekében javasoljuk a www.allampolgarsag.gov.hu honlap áttekintését.

A http://washington.kormany.hu/konzuli-informacio-magyarul-in-hungarian, valamint a http://konzuliszolgalat.kormany.hu/ugyintezes-konzulnal weboldalak részletes információt nyújtanak a konzuli szolgálat által, illetve közreműködésével intézhető egyéb ügytípusokról. Igény szerint ezen ügycsoportok esetében is lehetőség nyílik tanácsadásra, kérelmek átvételére. A konzuliszolgalat.kormany.hu oldalon a "Nyomtatványok" címszó alatt az ügyintézéshez rendszeresített letölthető formanyomtatványok, igénylőlapok szintén elérhetőek.