Címlap
Kihelyezett konzuli napok Észak-Karolinában és Floridában Nyomtatás

Magyarország Washington-i Nagykövetsége június hónapban kihelyezett konzuli napokat tart az Észak-Karolinában és Floridában élő magyarság részére.

A kihelyezett konzuli napok helyszíne és időpontja:
2013. június 8. - Charlotte, NC
Helyszín: 9201 University City Blvd, Charlotte, North Carolina, 28223
Az egyetemet a HW29 Tryon Street kell megközelíteni, parkolni a CRI Deck-nél lehet. A fogadószoba az EPIC épületben a 3. emelet 3262 számú irodában lesz (bejárat a foci pálya felől).

2013. június 9. - Raleigh, NC
Helyszín: Holiday Inn & Suites 5630 Dillard Dr. Cary, NC 27518, Hemmingway terem

2013. június 6-9. – Daytona Beach, Florida
Helyszín: Putnam Memorial Presbyterian Church
620 S. Grandview Avenue
Daytona Beach FL 32118 - USA

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy az ügyfélfogadáshoz előzetes regisztráció szükséges, amelyet a  Washington-i nagykövetség konzuli osztályán a 202 362 6730 telefonszámon lehet megtenni. A kihelyezett fogadónapok elsődleges célja az egyszerűsített honosítási eljárási kérelmek átvétele, illetőleg egyéb állampolgársággal kapcsolatos ügyek ügyintézése. Az egyszerűsített honosítási eljárás során történő állampolgárság-szerzéssel kapcsolatos előzetes tájékozódás érdekében javasoljuk a www.allampolgarsag.gov.hu honlap áttekintését.

A http://washington.kormany.hu/konzuli-informacio-magyarul-in-hungarian, valamint a http://konzuliszolgalat.kormany.hu/ugyintezes-konzulnal web site-ok részletes információt nyújtanak a konzuli szolgálat által, illetve közreműködésével intézhető egyéb ügytípusokról. Igény szerint ezen ügycsoportok esetében is lehetőség nyílik tanácsadásra, kérelmek átvételére. A konzuliszolgalat.kormany.hu oldalon a "Nyomtatványok" címszó alatt az ügyintézéshez rendszeresített letölthető formanyomtatványok, igénylőlapok szintén elérhetőek.

Amennyiben a kihelyezett konzuli napokra jelentkezők létszáma indokolja, illetőleg amennyiben nem minden jelentkező tud a fent megjelölt alkalmakra időpontot kapni, a Nagykövetség tervezi további konzuli napok tartását a konzuli kerületében. Ezek lehetséges helyszíneire az érdeklődők előre látható létszámának megadásával várjuk a helyi magyarság részéről érkező javaslatokat is.