Címlap
Kihelyezett konzuli fogadónapok a Vajdaságban Nyomtatás

A szabadkai főkonzulátuson a 2011 végén kísérleti jelleggel bevezetett  kihelyezett konzuli fogadónapok 2012-ben rutinná váltak a Vajdaságban.  2012. december 6-án Temerinben, 11-én Magyarkanizsán, 13-án Zomborban, 18-án Újvidéken szervezünk fogadónapot. A részvételhez előzetes időpontfoglalás szükséges a CMH irodáknál, illetve Magyarkanizsán a helyi közösségnél.

A szabadkai főkonzulátus 2012. januártól december elejéig 44 kihelyezett konzuli napot tartott szerte Vajdaságban, úgy Bánátban, mint Bácskában és Szerémségben. Egy-egy vidéken tartott konzuli napon, 120-150 kérelmezőt fogadunk. 
Megállapítható, hogy a kérelmezők örömmel és érdeklődéssel fogadják a kihelyezett konzuli fogadónapok adta lehetőségeket, amelyek gyakorlati és anyagi értelemben egyaránt nagy könnyebbséget jelentenek számukra. 
A kihelyezett konzuli fogadónapok egyben kiváló kommunikációs lehetőséget biztosítanak a főkonzulátus számára, mivel az írott és az elektronikus sajtó, valamint a TV és rádió képviselői minden esetben tudósítanak a fogadónapokról. A sajtó segítségével módunk nyílik az ügyfelek számára legfontosabb információk közzétételére.