Címlap
További lakossági fórumok az egyszerűsített honosítási eljárásról Nyomtatás

Vajdaság, 2010. december 8., (Vajdaság Ma)

A Vajdasági Magyar Szövetség Vajdaság egész területén lakossági fórumokat tart a magyar állampolgárság igénylésével kapcsolatban. A fórumok vendégei a szabadkai főkonzulátus munkatársai és a VMSZ képviselői.

December 8-án megtartandó lakossági fórumok:

Kispiacon, a ma 19 órakor kezdődő lakossági fórumon, melynek helyszíne a Kultúrotthon, Bús Ottó és Mgr. Szombathy Zoltán tájékoztatja az érdeklődőket a magyar állampolgárság igénylésének tudnivalóiról. Este hat órára várják a lakosságot Padén, a Takács Rafael Magyar Kultúrkörben, ahol dr. Babity János vezetőkonzul, dr. Tóth Anikó konzul, Dévavári Zoltán, Kovács Elvira és Talpai Sándor lesznek a vendégek. Szintén 18 órakor Bácson, a Kultúrközpont kistermében Pál Károly tesz látogatást.

December 9-én megtartandó lakossági fórumok:

18 órakor Törökkanizsán, a Képviselő-testület üléstermében dr. Tóth Anikó konzul, Bús Ottó és Dobai János adnak tájékoztatást az egyszerűsített honosítási eljárásról az érdeklődőknek. Bácsfeketehegyen, a Kultúrotthonban Rab Márton konzul, dr. Varga László és Pál Károly lesznek vendégei a szintén 18 órakor kezdődő lakossági fórumnak. 19,30 órakor Kishegyesen, a Községháza nagytermében várják az érdeklődőket. Vendégek Rab Márton konzul, dr. Varga László és Pál Károly lesznek. Szintén 19,30 órakor a csókai Móra Ferenc ME székháza ad otthont a lakossági fórumnak, melynek vendégei Rab Márton konzul és Dévavári Zoltán.