Címlap
Előzetes időpontfoglalás az állampolgársági ügyintézéshez Szabadkán Nyomtatás

Szabadka, 2010. november 9., kedd

Tisztelt Ügyfeleink!


A Magyar Köztársaság Szabadkai Főkonzulátusa ezúton kívánja értesíteni Önöket, hogy a 2011. január 1-jétől alkalmazásra kerülő egyszerűsített honosítási kérelmek benyújtásához – a zökkenőmentes és kulturált ügyintézés érdekében – előzetes bejelentkezési és időpont-foglalási rendszert indít.
Időpontokat a

024 626 330 és a 024 626 302

normál tarifájú telefonszámokon lehet igényelni 2010. november 9-től. Ezek a telefonszámok kizárólag időpontfoglalásra szolgálnak, az eljárással kapcsolatos részletes tudnivalók az interneten (www.allampolgarsag.gov.hu) találhatók meg. Erről a honlapról tölthetők le a kérelmek benyújtásához szükséges adatlapok is. Az egyeztetett időpontban a már kitöltött kérelmező adatlapok és csatolandó mellékletek befogadására van lehetőség.

A benyújtáshoz szükséges időpontokat hétfőtől – csütörtökig 8.30-tól 16.20-ig, illetve pénteken: 8.30-tól 13.40-ig lehet lefoglalni.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kérelmeket Magyarországon is be lehet majd nyújtani az anyakönyvvezetőknél, és a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal regionális igazgatóságainál. A benyújtás, illetve az időpontfoglalás feltételeiről kérjük, hogy közvetlenül ezeket a hivatalokat keressék meg.
Szíves megértésüket előre is köszönjük.

Az első ügyfélfogadási nap, melyen kérelmek benyújthatók lesznek: 2011. január 3., hétfő.


Korsós Tamás, főkonzul